Epoxyhars in juwelen.

Epoxyharsen worden gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder juwelen. Sylvie maakt prachtige juwelen met behulp van epoxyhars.

Epoxyhars is een speciale kunststof die bestaat uit twee componenten: basishars (component A) en verharder (component B). Wanneer deze componenten gemengd worden, veroorzaakt dit een chemische reactie die ervoor zorgt dat de hars uithardt.

Sylvie maakt gebruik van epoxyharsen in combinatie met persoonlijke dna materialen zoals as van een dierbare (mens of dier), moedermelk die op een speciale manier gedroogd en verwerkt word, een stukje stof, haarlokje of andere vezels om composietjuwelen te creëren.

Er zijn verschillende soorten epoxyharsen die gebruikt kunnen worden, maar Sylvie kiest zorgvuldig de juiste hars voor haar juwelen om de gewenste resultaten te bereiken.

 

Edelstenen

Ontdek de tijdloze schoonheid van (half) edelstenen sieraden bij Juwelen Fieke, waar elk stuk een verhaal vertelt. Laat Sylvie je begeleiden bij het vinden van de perfecte betekenis voor jouw sieraad. bv 3D geprinte oorbellen met een symbool en jou geboortesteen erin of edelsteentjes, een hangertje van uw favoriete edelsteen, een draadring met edelsteen, een armband op maat met edelsteenkralen die voor jou bestemd zijn? Er zijn meer dan 300 soorten wist je dat :) 

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.